CAFETARIA 'T PLEINTJE GRILLROOM PIZZERIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 160 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Pleintje Grillroom Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 22:45 Het was weer heerlijk. Hele snelle bezorging (~20 min) en echt de lekkerste lahmacun in de omgeving. Patat en cheeseburger ook heel lekker en de durum shoarma was ook perfect. Misschien nog een keertje zometeen…
25 mei 2024 om 20:39 Heerlijk eten, alleen tussen bestellen en bezorgen zat twee uur. Dat zijn we niet gewend
4 mei 2024 om 20:52 Pizza hawaii besteld, ontvingen pizza met garnalen. Ook een catamaran viandel besteld, ontvingen catamaran frikandel. Dus wij zijn niet tevreden!
30 apr 2024 om 22:59 Het was weer heerlijk en voldoende.
29 apr 2024 om 11:08 Heerlijk eten
28 apr 2024 om 18:31 Bezorger is lief en sociaal, goeie gast. Eten was goed, warm. Alleen kipcorn beetje taai.
23 apr 2024 om 23:27 I ordered two 7up´s and I received two Lipton's Green.
12 apr 2024 om 6:58 2 uur gewacht op de bestelling. Dit keer erg taaie pizza’s en niet de juiste toppings.
9 apr 2024 om 23:15 Selam, Doner vlees was goed, friet was wat taai, broodje doner kebab was slecht. Brood was erg hard en taai alsof ie net uit de vriezer kwam en snel onder tosti apparaat is gedaan, sorry maar was niet te doen. Alles was voor de rest heel warm.
4 apr 2024 om 21:22 Pre order ruim op tijd gedaan met bezorgtijdstip. Alsnog een half uur later pas bezorgd.
30 mrt 2024 om 19:58 Miste 1 betaalde snack, friet was helemaal doorweekt van de saus, er zat echt veel en veel te veel op de friet heen gesmeerd. Ook bij de bezorging is niet gelet op de tekst / Adres. Konden zelf naar de andere kant van de straat lopen
26 mrt 2024 om 19:44 We zijn beter gewenst bij het pleintje. Friet koud en shoarma zeer hard gebakken